BIL/NIL Lassymposium 2017 Call for papers

BIL/NIL Lassymposium 2017 Call for papers

Inhoudelijke sessies en actuele thema-presentaties staan opnieuw centraal tijdens het BIL/NIL Lassymposium 2017

29 en 30 november 2017 opent Bluepoint Berchem haar deuren voor de dertiende editie van ons tweedaagse Nederlandstalig Lassymposium. Samen met de collega's van het Nederlands Instituut voor Lastechniek, nodigt het Belgisch Instituut voor Lastechniek u graag uit een bijdrage te leveren aan dit Symposium.


Call for papers

Hebt u interesse een presentatie te verzorgen onder de noemer schadegevallen, nieuwe technologieën, reparatie- en onderhoudstechnieken of normen, dan ontvangen wij uw voorstel graag vóór 31 mei 2017. Stuur hiertoe een titel en een samenvatting van maximaal 200 woorden per e-mail naar . Vermeld hierbij ook de naam en juiste titulatuur van degene die de presentatie zal houden. Presentaties bij voorkeur in het Nederlands, eventueel in het Engels.

Meet & Greet

Haal meer uit uw deelname aan deze thema-tweedaagse en zet uw bedrijf in de kijker tijdens de permanent toegankelijke mini-vakbeurs. Een ideale gelegenheid om uw productenportfolio optimaal te presenteren aan de talrijke aanwezigen en uw netwerk uit te breiden.
Interesse om deel te nemen of wat meer informatie over het concept te ontvangen? Neem nu al vrijblijvend contact.