Skip to main content

Activiteit

Dak- en gevelbeplating

Bedrijfsprofiel

ArcelorMittal Construction biedt u innovatieve oplossingen die u inspireren om ingenieus en esthetisch te bouwen. Onze gamma's voldoen aan de huidige regelgeving en zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, zodat de gebouwen die u ontwerpt efficiënt, duurzaam en aantrekkelijk zijn.

ONZE KERNACTIVITEITEN
ArcelorMittal Construction ontwikkelt hoogwaardige stalen gebouwbekledingsproducten, ondersteund door een onderzoeks- en ontwikkelingsteam, een netwerk van technische en specificatie-experts, lokale productiefaciliteiten en lokale verkoopteams. Of u nu een woonhuis, een kantoorgebouw, een industrieel magazijn, een logistiek platform, een landbouwgebouw of koelruimten ontwerpt, wij kunnen uw ideeën omzetten in werkelijkheid en met ons brede gamma van producten voldoen aan de specifieke behoeften van uw project.

Onze oplossingen worden op maat gemaakt om aan de behoeften van uw project te voldoen. Of u nu op zoek bent naar specifieke kleuren, vormen, afwerkingen of afmetingen, wij kunnen oplossingen bieden die de esthetiek, prestaties en duurzaamheid van de gebouwen die u creëert verbeteren. Onze op maat gemaakte aanpak strekt zich uit tot ons logistiek systeem, met leveringen die zijn afgestemd op de vereisten van uw lokale locatie.

Contact

Michiel Baens — +32-14-563 943 —Head of Sales Belgium
  • Lammerdries 8 — B-2440 Geel
    Rue de Berlaimont 21b — B-6220 Fleurus
  • T: +32-14-563 943
  • F: +32-14-592 710
  • E:

In beeld