Skip to main content

Magnifique Marseille

Exclusieve studiereis – 23 tot 25.4.2024

AFGESLOTEN

Met plezier nodigen wij u uit op een boeiende buitenlandse studiereis (23-25 april 2024).  We selecteerden Marseille en omgeving als bestemming. Deze trip belooft een unieke ervaring te worden, naast de kans om volop te netwerken, zal u de prachtige stad ontdekken. Er werd gekozen voor een kwalitatieve, gevarieerde invulling en alles wordt tot in de puntjes voorbereid door onze partner Mind and Motion.

Marseille is een stad van contrasten. Het is de oudste stad in Frankrijk, met een rijke en smaakvolle geschiedenis. Toch heeft de stad een spectaculaire transformatie ondergaan onder het ambitieuze Euro-Mediterrane ontwikkelingsprogramma en het culturele Europese hoofdstadprogramma in 2013.

Provence is een mix van romantiek, traditie en ongelofelijk snelle moderne ontwikkeling: dorpjes op heuveltoppen en kleurrijke steden, kastelen en vissershutten, lavendelvelden en spectaculaire Calanques, roséwijn en bouillabaisse, Cézanne en Van Gogh, petanque, duiken en Olympique de Marseille, cutting-edge rap en elegante zomerfestivals of theater en klassieke muziek.

Op onze planning staan o.m. een architecturaal bezoek aan Marseille in het bijzonder gericht op staal- en inox constructies, een bezoek aan de indrukwekkende (offshore) productie-eenheid van EIFFAGE GROUP (waartoe ook de Belgische staalbouwer SMULDERS behoort) in Fos-sur-Mer, Gehry’s ‘The Tower’ in Arles én een privaat bezoek aan het wijndomein en kunstsite Château La Coste …. We selecteerden de beste adresjes voor een heerlijke bouillabaise of ‘daube provençale’….