Skip to main content

Activiteit

algemene aannemer, staalbouwer

Bedrijfsprofiel

Staalbouw en Betonbouw Verelst maken deel uit van de groep Aannemingen Verelst. Beide afdelingen bestrijken een specifiek vakgebied en beschikken over een eigen staal- en betonatelier.

Onze missie: met kennis van zaken de beste en meest economische oplossing aanbieden. Of, in samenspraak met de klant, betere alternatieven uitwerken. Zo komen we met onze klanten tot betere en adequate oplossingen om een zo kort mogelijke bouwtijd na te streven. Zowel voor beton- als voor staalbouw.

Wij zijn actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Over onze landsgrenzen heen opereren wij in Nederland, Tsjechië, Polen, Roemenië en Frankrijk. Wij zijn steeds bereid u en uw bouwproject de vertrouwde omkadering te geven. Waar dan ook!

In Putte, bij Mechelen, beschikt Staalbouw Verelst over een hypermodern en gloednieuw staalconstructiebedrijf. Jaarlijks wordt hier 15.000 ton staal voorbereid voor montage. Goed om weten: Staalbouw Verelst levert zijn afgewerkte constructies af in heel Europa en zelfs daarbuiten.

In Putte fabriceert Betonbouw Verelst eveneens betonproducten als kolommen, liggers, plinten, ... voor uiteenlopende projecten.

Certificaten

SLV-keuring

Contact

Lutgart Liekens - - secretariaat
  • KMO-zone Klein Boom 15 - 2580 Putte
  • T: +32-15 75 21 28
  • F: +32-15 75 27 50
  • E: