Skip to main content

Vaneenoo

Activiteit

Staalbouwer

Bedrijfsprofiel

NV Vaneenoo is een familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op vlak van industriële gebouwen, kantoorgebouwen en landbouwgebouwen.

Wij kunnen Uw droomproject realiseren van A tot Z. NV Vaneenoo is een gevestigde waarde in industriebouw. Het creëren van industriële gebouwen zoals werkplaatsen, garages, winkels, kantoren of toonzalen... Wij vervaardigen metaalconstructies en betonconstructies in eigen ateliers met de nieuwste CNC gestuurde pons-, zaag- en boormachines.

Onze gemotiveerde medewerkers helpen u graag verder en streven naar het perfecte bouwsysteem volgens uw wensen. Indien u dat wenst leveren wij het project ook sleutel op de deur.

Onze troeven zijn kwaliteit, flexibiliteit, jarenlange ervaring en bouwkundig vakmanschap. Elke stap binnen het bouwproces kan inhouse gebeuren. Wij leveren hoogstaand werk voor uw project. Met de fabricatie van onze eigen geïsoleerde en volle industriële betonpanelen streven wij naar een kleurvast en egaal uitzicht. Kleinere staalstructuren voor de woningbouw kunnen op maat afgeleverd worden.

Contact

  • Rakestraat 25a- 8750 Wingene
  • T: +32-51 65 61 78
  • E:

In beeld