Skip to main content

Activiteit

Bedrijfskundig advies en ERP oplossing

Bedrijfsprofiel

Liemar biedt sinds de oprichting in 1985 bedrijfskundige en ERP-oplossingen voor projectmatig werkende bedrijven in de staalbouw en metaalconstructie. Onze missie is om als partner jouw bedrijf en processen te optimaliseren en samen meer inzicht te creëren. Dat leidt tot meer rust en rendement, zowel bij de ondernemer als bij werknemers. Met het ‘Nieuwe Rendement Denken’ trainen en ondersteunen we onze klanten bij het efficiënter plannen en coördineren van hun projecten. Door de inzet van onze branchespecifieke ERP-software krijgen gebruikers meer grip op hun projecten. En op hun bedrijf! De resultaten zijn logisch: minder kosten en een kortere doorlooptijd. Meer kwaliteit en een hoger rendement.

Blijven verbeteren en innoveren
Het succes van onze software hangt af van onze relatie met de branche: de beste ideeën zijn natuurlijk afkomstig van gebruikers in de dagelijkse praktijk. Daarom blijven we altijd onderzoeken en doorvragen. We begrijpen de behoeften van de markt en blijven de beste oplossing bieden.

Lees meer...

Samen met onze klanten zijn we continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze oplossingen. Dit doen we omdat we onze klanten keer op keer meer rendement willen helpen behalen. Wij vinden het belangrijk te blijven innoveren en te anticiperen op de groei en ambities van morgen.

Data en business intelligence spelen een steeds grotere rol in bedrijfsvoering. Dat geldt ook voor de staalbouw en metaalconstructie. In combinatie met procesverbetering en -vereenvoudiging (bijvoorbeeld met behulp van lean werken), kunnen onze klanten grote stappen zetten in optimalisatie en het verhogen van hun rendement. Het ontsluiten van data, bijvoorbeeld aan de hand van apps en dashboards, is dan ook een belangrijk onderdeel van onze visie.

Onze oplossingen
Liemar is marktleider op het gebied van bedrijfsvoering en ERP-software voor de staalbouw en metaalconstructie in de Benelux. Onze modulaire software LiemarX is ontwikkeld op basis van onze visie op projectgeoriënteerd werken in de staalbouw en metaalconstructie. Je krijgt met onze way of working meer grip op je volledige bedrijfsproces.

Met het gebruik van onze ERP-software LiemarX behaal je meer rendement. Denk daarbij aan geld, tijd en efficiëntie, maar ook zeker aan kwaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. Je kiest voor de modules die je nodig hebt en laat achterwege wat je niet gebruikt. Op deze manier blijft je systeem gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Groeit je bedrijf? Dan groeit de software van Liemar gewoon met je mee. Extra modules kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd zonder dat hier een lastig traject aan vooraf gaat.

Ondersteuning van begin tot eind
Onze medewerkers hebben ontzettend veel kennis en ‘know how’ en die stellen we graag tot je beschikking. Of je nu klant bent of (nog) niet. Wij willen je heel graag helpen. Dat zit in onze genen en is door onze (praktijk)ervaring in de staalbouw en metaalconstructie alleen maar gegroeid. Ons uitgangspunt is goed partnerschap. Met onze producten kun je het gehele bedrijfsproces gemakkelijk beheren. Vanaf de offerte-aanvraag tot en met de financiële planning, van kwaliteitsbeheer tot en met shopfloor control: met de producten van Liemar coördineer je het gehele bedrijfsproces van begin tot eind. Dit betekent deadlines halen, grip op je budget en meer rust in je bedrijf!

Ons team
Bij Liemar hebben we gepassioneerde én gediplomeerde experts in dienst op het gebied van accountancy, projectmanagement, ICT en staalbouw. Met een hecht team van 10 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze producten te verbeteren en jou te helpen wanneer je een vraag hebt. Als klant van Liemar kun je altijd op ons rekenen.

Meer informatie, contact en nieuwsbrief

Wil je meer weten over onze visie, onze oplossingen en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op via +31 (0) 40 24 84 041. Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en uitgenodigd worden voor onze kennissessies? Volg ons dan op LinkedIn en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Jan van Hapert, CEO

+31402484041

Niels Oudenaarden, Sales Manager

+31402484041
  • Ekkersrijt 4502a - 5692 DM Son - Nederland