Skip to main content

Activiteit

Staalhandel

Bedrijfsprofiel

Als groothandel/service center is MCB België intermediair tussen klanten en kwaliteitsleveranciers uit de hele wereld. Ons breed én diep assortiment omvat het hele scala aan buizen, platen, staf en profielen. Tot aan verbindingstechnieken en roestvast stalen fittingen toe. Slitten en decoilen wordt volgens uw specificaties uitgevoerd. Net als het zagen, stralen en conserveren van producten. Ook andere bewerkingen zijn in overleg mogelijk.

MCB heeft een uitgebreid kwaliteitszorgsysteem met duidelijke inkoopprocedures en een gedegen leveranciersbeoordelingssysteem. Binnenkomende materialen keuren we met moderne meetinstrumenten op maatvoering, uiterlijk en chemische en mechanische eigenschappen en dit vóór dat de producten worden toegelaten tot onze magazijnen. Ook tijdens het klaarmaken, verpakken en vervoeren van de bestelling gaan we zorgvuldig te werk

Certificaten

Ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance, die ons zorgsysteem periodiek controleert volgens de ISO 9001-norm.

Contact

  • Rue J.L. Defrêne 107 - 4340 Awans
  • T: +32-4-239 66 11
  • F: +32-4-263 89 21
  • E:

In beeld