Skip to main content

News

Willems: Open dag ter gelegenheid van 60-jarig bestaan

Willems: Open dag ter gelegenheid van 60-jarig bestaan

Op zaterdag 18 juni houdt Willems Boven-Leeuwen een Open Dag ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn bezoekers van harte welkom aan de Waterstraat in Boven-Leeuwen om het resultaat van “60 jaar Willems” te komen bekijken. Te zien zijn onder meer een jacht in opbouw, vacuümtanks en diverse andere projecten waaraan momenteel wordt gewerkt, terwijl demonstraties worden gegeven op het gebied van “Techniek in de Toekomst”, zoals 3d-printen, 3d-inmeettechniek, lasrobots enz. enz. Er zijn ook diverse (onderwijs)instellingen aanwezig voor de opleidingsmogelijkheden in de techniek. Dit begint al bij de basisschoolleerlingen, waar Stichting Meerwaarde Maas en Waal laat zien waar het voor staat. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om kinderen kennis te laten maken mettechniek.

Met als motto “Creatief in oplossingen” biedt Willems Boven-Leeuwen al 60 jaar maatwerk in staal, roestvast staal en aluminium. Willems onderscheidt zich met maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit.

Zeer breed terrein

In de media zijn het de afgelopen jaren met name de “mammoettransporten” van door Willems vervaardigde jachtopbouwen geweest die de aandacht trokken. Maar de werkmaatschappijen Willems Constructie, Willems RVS Aluminium en Willems Anker zijn uiteraard ook op een veel breder terrein actief. Voor opdrachtgevers als industrieën, overheden, scheepswerven, architecten- en ingenieursbureaus en particulieren worden zowel kleine als zeer omvangrijke opdrachten gerealiseerd. Van hekwerken tot laad/los-leidingsystemen en kunstwerken, van machinekamers tot milieu-overkappingen, van olifantenkooi tot vacuümtanks en turnkey opgeleverde staalconstructies.

Projecten in de regio

Hoewel Willems Boven-Leeuwen landelijk opereert, tot België, Luxemburg en Duitsland, heeft het ook vele projecten in de regio gerealiseerd. Zo komen de bruggen in de Marikenstraat in Nijmegen uit onze werkplaats, de brandweerkazerne en MFA de Rosmolen in Beneden-Leeuwen zijn door Willems gerealiseerd, alsook de kadegebouwen en toegangsbruggen bij de SS Rotterdam. Onze windverbandsystemen kom je landelijk tegen bij o.a. UMC Radboud, Meubelplein Ekkersrijt en op Schiphol.

Rode draad in alle opdrachten is de nauwe samenwerking met de opdrachtgevers.

De Open Dag begint op zaterdag 18 juni om 10.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten. Voor een drankje en een hapje is gezorgd, terwijl ook muzikale omlijsting niet ontbreekt. Ook kinderen zijn, onder begeleiding van hun ouders, van harte welkom. Meer informatie is te vinden op www.willems.nl