Skip to main content

News

Kristof Peperstraete - nieuwe CEO bij Arcadis België

Kristof Peperstraete - nieuwe CEO bij Arcadis België

Kristof Peperstraete volgt Luc Hellemans op als nieuwe CEO van Arcadis België.

Luc Hellemans stapte eerder deze zomer over naar de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) waar hij als COO de mobiliteit in en rond Antwerpen zal aanpakken.
Kristof Peperstraete werd aangesteld als zijn opvolger. Kristof is Bio-ingenieur en heeft een Master in Business Administration. Hij begon zijn carrière bij Arcadis in 1998 waar hij de afdeling Milieu in België mee opstartte en ontwikkelde tot een sterke Business Line met een leidende positie op de Belgische markt. In 2014 kreeg Kristof een internationale rol als European Market Sector Leader voor de sector Manufacturing & Technology en vervolgens werd hij Commercieel Directeur Europe South (België, Frankrijk, Spanje en Italië). Kristof is bestuurder bij Arcadis België sinds 2008.

Deze benoeming is een logische keuze volgens Erik Blokhuis - CEO Arcadis Europe: "Kristof Peperstraete heeft reeds jaren ervaring in leidinggevende functies, zowel bij Arcadis België als bij Arcadis Europe. Hij kent het bedrijf, de Belgische markt, onze klanten en onze strategie als geen ander. Hij is een Arcadiaan in hart en nieren die onze kernwaarden zoals integriteit, client focus, samenwerking en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt."

Kristof Peperstraete, CEO Arcadis België: “Ik ben erg trots dat ik leiding mag geven aan onze 750 mensen in België. Het is mijn grootste prioriteit om onze klanten succesvol te maken door hen bij te staan met effectieve, innovatieve en duurzame oplossingen inzake infrastructuur, gebouwen, water en milieu.”

Over Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Door de toepassing van onze diepe marktsectorkennis in combinatie met onze ontwerp-, consultancy-, engineering-, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Wij zijn met 27.000 mensen die in ruim 70 landen 3,4 miljard euro aan omzet genereren. Wij ondersteunen UN-Habitat met kennis en expertise om de leefomstandigheden in snel groeiende steden over de hele wereld te verbeteren. www.arcadis.com