Skip to main content

News

ArcelorMittal Construction Belgium blaast dit jaar 25 kaarsjes uit !

ArcelorMittal Construction Belgium blaast dit jaar 25 kaarsjes uit !

ArcelorMittal Construction Belgium (AMCB) zag het levenslicht in 1993 met de oprichting van ColorProfil in de Lammerdries in Geel, nog steeds de uitvalsbasis van de firma. In deze vestiging worden zowel sandwichpanelen voor dak en wand in PIR, profielplaten, binnendozen en steeldeck geproduceerd. Daarnaast heeft AMCB ook een site in Fleurus van waaruit sandwichpanelen voor dak en wand in rotswol worden geleverd.

Een jaar later startte de firma met de productie van profielplaten op de site in Geel. Met groot succes want 3 jaar later werd de profileerhal uitgebreid. Nog een jaar later startte men de productie op van sandwichpanelen.
In 2001 kwam Color Profil volledig in handen van Sidmar. Om de zaken nog verder uit te breiden volgde in 2009 een fusie met Metal Profil (Luik) en Luxmetall (Malmédy) en in 2010 met UCI te Fleurus waar momenteel nog steeds de rotswolpanelen worden geproduceerd.

AMCB is fier om al zo lang ten dienste te staan van zowel kleine als grote ondernemers, dakbedekkers, metaalconstructeurs, dealers, landbouwers als studiebureaus en architecten met het aanbieden van constructieve oplossingen op maat.

www.arcelormittalconstruction.be