Activiteit

staalproducent

Bedrijfsprofiel

Tata Steel is een van 's werelds meest geografisch gediversifieerde staalproducenten met activiteiten in 26 landen en commerciële kantoren in meer dan 35 landen.
In Europa zijn we een van de grootste staalproducenten, maar meer dan door onze omvang onderscheiden wij ons door onze manier van zakendoen.
Door vele veeleisende markten over de hele wereld te bedienen, waaronder bouw en infrastructuur, automobielindustrie, verpakking en engineering, begrijpen we dat de behoeften van onze klanten in elke markt anders zijn.
Onze bouwproducten, die op verantwoorde wijze worden ingekocht, omvatten lichtgewicht staalplaat-beton vloeren die flexibele open ruimten creëren; stalen buizen die wereldwijd baanbrekende gebouwen ondersteunen en helpen om gas uit de Noordzee naar de markt te brengen; en onze Colorcoat®-producten van wereldklasse die samen met onze dak- en gevelbekledingssystemen worden gebruikt om inspirerende energie-efficiënte gebouwen te creëren die bestand zijn tegen de meest veeleisende toepassingen.

Contact

Verbonden met

© 2023 - Infosteel